Η εταιρεία Σουβατζόγλου, με έδρα την Αλεξάνδρεια, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται έπιπλα από το 1997. Ιδρυτής της, ο Πρόδρομος Σουβατζόγλου, ο οποίος ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία να μαθαίνει τη τέχνη της κατασκευής σαλονιών και λοιπών επίπλων. Άτομο εξαιρετικά καλαίσθητο, που συνεχώς αναζητούσε το καινούριο και το διαφορετικό, ξεκίνησε από νωρίς να σχεδιάζει και συγχρόνως να παρουσιάζει τις δικές του δημιουργίες. Αυτό ήταν η απαρχή της ιδέας για μαζική παραγωγή.

Σήμερα, έπειτα από πολλά χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας στο χώρο του επίπλου, το όνομα Σουβατζόγλου είναι πλέον συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Σουβατζόγλου, με όρεξη, διάθεση και μεράκι, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν για εσάς έπιπλα κορυφαίας ποιότητας, με διαχρονικό design, τα οποία θα βρείτε στην πλέον λογική σχέση ποιότητας - τιμής.

Επισκεφτείτε την εταιρεία Σουβατζόγλου, στο 14 χλμ Βέροιας - Αλεξάνδρειας και επιλέξτε από την πλούσια συλλογή της τα έπιπλα που θα ανανεώσουν το χώρο και τη διάθεσή σας.

Στείλτε μας το Μήνυμα σας


Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!